Ora Pământului va fi celebrată la Mioveni

By Martie 22, 2015 659

Sâmbătă, 28 martie, Mioveniul se va alătura oraşelor din România care vor lua parte la evenimentul „Ora pământului” („Earth Hour”). În ziua menţionată între orele 20:30 şi 21:30 se vor stinge luminile în zona centrală a oraşului, iar pe platoul Casei Sindicatelor Dacia Mioveni se va desena harta României şi se va scrie cu ajutorul lumânărilor „Mioveni 2015″.

Locuitorii orașului sunt invitați sã participe la celebrarea acestui eveniment De asemenea, Voluntarii Asociației de Dezvoltare Durabilă pentru Tineret Mioveni vor lansa lampioane împreună cu cei prezenți la eveniment. „Earth Hour” a fost organizat pentru prima dată de către WWF Australia în Sydney , pe 31 martie 2007. Atunci peste 2,2 milioane de oameni și 2.000 de sedii de companii din Sydney au stins luminile pentru o oră, ca semn al conștietizării problemei schimbărilor climatice.
Implicarea oamenilor de pe tot globul a făcut ca în doar câțiva ani mișcarea să devină cel mai mare eveniment de mediu din istorie. Evenimentul este marcat în fiecare an în ultima sâmbătă din luna martie, care este foarte aproape de echinocțiu, astfel încât toate orașele au parte de întuneric în intervalul 20.30 – 21.30.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.