Prima victorie din Play-off

By Aprilie 18, 2015 605

CS Mioveni a reușit sâmbătă prima victorie din play-off în acest campionat şi nu orice succes ci cu scorul de 4 – 2, victimă fiind echipa Olimpia Satu Mare. Argeşenii au început perfect meciul şi Răuţă a deschis scorul după numai 13 minute de la începutul partidei.
Argeşenii s-au bucurat numai cinci minute de avantaj pentru că Sălăganu a egalat în minutul 18, după un şut foarte bun de la marginea careului de 16 metri. Până la pauză, ambele formaţii au mai irosit câte o mare ocazie de gol. Ayza a fost omul ce a ratat pentru argeşeni, în timp ce Mărkuş a fost aproape de gol pentru echipa din Satu Mare. Actul secund a mai adus câte două ocazii mari pentru ambele formaţii. Răuţă şi Negoiţă au fost aproape de gol pentru argeşeni, în timp ce Iuhaş şi Mărkuş au fost oamenii ce au ratat pentru cei din Satu Mare.
Finalul meciului a fost unul incredibil ajungându-se să se marcheze patru goluri în ultimul sfert de oră. Mai întâi Honciu a marcat pentru Mioveni înminutul 77, acesta reuşind să puncteze după un şut din interiorul careului. În minutul 86 a venit rândul lui Năstăsie să puncteze, acesta reuşind să înscrie după o acţiune în care a reuşit mai multe driblinguri. În minutele de prelungire s-au mai marcat două goluri. Cădar a punctat pentru gazde, pentru ca Honciu să asigure victoria echipei din Mioveni după un gol foarte frumos.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.