Primarul Ion Georgescu, mesaj de solidaritate pentru victimele atacului terorist din Franța

By Iulie 15, 2016 709

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu a transmis, în numele cetățenilor din orașul pe care îl conduce și al administrației lcoale, solidaritatea față de cetățenii francezi și față de familiile celor doi români răniți în atentatul comis chiar de Ziua Franței la Nisa. “În numele locuitorilor Mioveniului, oraș francofon și al meu personal, doresc să transmit întreaga noastră solidaritate față de familiile victimelor și de națiunea franceză, de care ne leagă puternice legături de prietenie (înfrățirea de peste 26 de ani cu orașul Landerneau), dar și economice prin existența S.C Automobile Dacia – Renault.
Ieri transmiteam un mesaj de felicitare și prietenie poporului francez cu ocazia Zilei Naționale, iar astăzi, la mai puțin de 24 de ore, cutremurat de cele petrecute peste noapte, transmit condoleanțe familiilor victimelor și multă putere celor răniți!
O zi de sărbătoare s-a transformat într-una de doliu, după ce o minte criminală a curmat viețile a zeci de oameni și a lăsat în urmă peste o sută de răniți, printre care și doi români.
Suntem alături de întregul popor francez prieten, greu încercat în aceste momente tragice”, a fost mesajul primarului Georgescu.


Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.