Proiect inedit: Asociația ALDA le-a explicat tinerilor din Mioveni despre viitoarele alegeri europarlamentare

În perspectiva viitoarelor alegeri europarlamentare, Asociația ALDA - European Association for Local Democracy, prin intermediul căreia, în calitate de partener, orașul Mioveni derulează o serie de acțiuni menite să consolideze cetățenia europeană și să îmbunătățească participarea civică și democratică la nivel European, vine cu o nouă inițiativă. Aceasta se adresează tinerilor alegători din spațiul UE, având în vedere următoarele alegeri europene, cu scopul de a-i provoca la dialog și de a face mai clară miza acestor alegeri, prin diseminarea informațiilor.
În această perspectivă, ALDA oferă 10 burse de 300 € tinerilor europeni cu vârsta de până la 21 de ani (inclusiv), pentru punerea în aplicare, în perioada februarie – aprilie, a unor inițiative cetățenești, acţiuni de stradă, campanii online, etc, care să crească gradul de conştientizare al tinerilor cu privire la următoarele alegeri europene, care vor avea loc în acest an, în luna mai.
Așadar - Ai o idee interesantă ori inedită despre cum să încurajeze tinerii europeni să voteze? Esti un cetăţean european cu vârsta de până la 21 de ani? Trimiteti conceptul iniţiativei dumneavoastră în format pdf (maxim 2 pagini), la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la 15 februarie 2019, explicând clar:
• la cât de multe persoane va ajunge mesajul tău și prin ce mijloace?
• costurile prevăzute pentru implementarea acţiunii (va trebui să faci dovada costurile aferente prin facturi și chitanțe).
La final, vor fi selectate doar 10 iniţiative din întreaga Uniune Europeană, având în vedere creativitatea și potenţialul de a transmite mesajul unui număr cât mai mare de tineri europeni.
Pentru mai multe detalii accesați pagina:http://www.alda-europe.eu

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.