Raed Arafat, așteptat la Mioveni! Imagini spectaculoase la finala Competiției Naționale de Descarcerare și Acordare de Prim Ajutor Calificat

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Argeș, cu sprijinul Primăriei orașului Mioveni va organiza, în perioada 18 – 21 septembrie, etapa finală a Competiției Naționale de Descarcerare și Acordare de Prim Ajutor Calificat, competiție dedicată excusiv personalului militar și salvatorilor din cadrul I.S.U. .
Pe parcursul zilelor de concurs, celor 200 de salvatori calificați în faza fială, le vor fi testate abilitățile și experiența profesională dobândite la probele: ”Descarcerarea din Vehicule” și ”Acordarea Primului Ajutor Calificat”, sub arbitrajul unei echipe de experți străini, precum și a specialiștilor din Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.
Spectaculosul concurs se va desfășura în Centrul Civic al orașului Mioveni, într-un spațiu special amenajat și delimitat. Totodată, anunțăm cetățenii, că în perioada desfășurării Competiției Naționale de Descarcerare și Acordare de Prim Ajutor Calificat, circulația auto pe străzile din vecinătatea Centrului Civic, respectiv Tudor Mușatescu și Radu cel Frumos va fi blocată, din motive de siguranță.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.