ROCK ’N’ RIDE FEST! Mioveni, be proud!

După Posada Rock de la Câmpulung și StoneBird Festival de la Corbi, iată că încă o localitate din Argeș s-a orientat către acest stil de muzică și către cutura bikerilor. Începutul a fost unul bun, în zona Făget, la MIOVENI ROCK ’N’ RIDE FEST - 2019. Evenimentul s-a desfășurat sub egida Zilelor Orașului Mioveni.
Sâmbătă, dimineața, în centrul Mioveniului, locuitorii au putut admira caii putere dar mai ales stilul motocicletelor deținute de bikerii Bad Breed, asociație care s-a numărat printre organizatorii festivalului, alături de Primăria și Centrul Cultural Mioveni.
Motocicliști din toată țara au venit la MIOVENI ROCK’ N’ RIDE FEST. Unii au ales să campeze în locul special amenajat pentru corturi. Bikerii care și-au expus motoarele în centrul orașului au pornit și ei, spre locul evenimentului, într-o spectaculoasă coloană.
Seria rock a fost deschisă de trupa Kunnstra urmată de Olly of Queens, Fără Vise, My Queen Tribute by Dan Helciug şi Trooper.
Nu au lipsit nici concursurile specifice acestor evenimente rock în aer liber, în ciuda faptului că nu a lipsit nici ploaia. Per ansamblu, un spectacol de-a dreptul reușit, mai ales că aceasta a fost doar prima ediție. Oricum, ceva aparte în tocănița de ingrendiente de cele mai multe ori banale și repetabile pe care autoritățile le oferă comunitățile cu ocazia zilelor localităților.
Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.