S-a votat bugetul Mioveniului! Exclusiv: Cu i s-a...fâlfănit de locuitorii din Mioveni

By Februarie 05, 2016 763

După un număr de 5 dezbateri publice pe tema bugetului local al oraşului Mioveni pe anul 2016, unde cetăţenii au putut să vină cu propuneri la proiectul ce urma să fie supus votului, consilierii locali au aprobat în şedința extraordinară de joi, 4 februarie, bugetul Mioveniului pe anul acesta.
Anul acesta, bugetul local al oraşului constructorilor de maşini este de 112.019,83 mii lei, din care aproximativ 94.506,00 mii lei reprezintă venituri proprii.
Pentru anul 2016 se are în vedere, în primul rând, construirea Spitalului Orăşenesc “SF.Spiridon” Mioveni, continuarea lucrărilor începute în anii anteriori, dar şi alte obiective de interes public.

Unui lider PNL i s-a...fâlfănit de locuitorii din Mioveni

De altfel, construirea noului spital a și fost mărul discordiei cu care liberalii au încercat să facă puțin spectacol. De alfel, Sorin Fâlfănescu anunțase chiar că el se va abține la vot, numai că, supriză, i s-a...Fâlfănit de locuitorii din Mioveni și a lipsit de la ședință. Probabil și pentru că ceilalți colegi ai săi au decis să voteze în favorarea proiectului de buget și s-ar fi aflat în off-side.

 

Edilitare va fuziona prin absorbție cu SC Construcții

Un alt proiect pe ordinea de zi a fost acela al aprobării bugetelor de venituri și cheltuieli pentru SC Servicii Edilitare Mioveni și SC Construcții SRL Mioveni, ambele societăți în care Consiliul Local deține majoritatea. Cu această ocazie, primarul Ion Georgescu a anunțat că, pentru o mai bună profitabilitate - vor putea să își extindă gama de servicii prin obținerea de contracte și în alte localități- și pentru a asigura servicii la o calitate mai bună pentru cetățeni, cele două societăți vor fuziona prin absorbție, Servicii Edilitare urmând să absoarbă SC Construcții.

 

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.