Săpături la fundația Primăriei Mioveni! Nu sunt arheologice, au început lucrările noului corp!

By Martie 22, 2015 780

Au început săpăturile pentru extinderea primăriei Mioveni cu un nou corp, ultramodern. Chiar în fața actualului sediu, în zona unde era parcarea, muncitorii au avansat în ritm alert, asta și pentru că primarul Ion Georgescu nu dorește ca lucrarea să treneze prea mult pentru a nu deranja prea mult cetățenii. Durata lucrărilor este estimată conform contractului la 15 luni. La final, noua clădire administrativă va avea o suprafaţă totală construită de 204,50 mp şi desfăşurată 659,46 mp (D parţial + P+M+1E+Supantă etaj). Vor fi amenajate birouri pe fiecare etaj, în parte. Astfel, la demisol, va funcţiona arhiva, la parter, va fi mutat biroul Impozite şi Taxe, iar ca noutate tot aici va funcţiona şi Casa Căsătoriilor. La etajul I, vor mai exista spaţii destinate activităţilor desfăşurate în interesul cetăţenilor. Acoperirea clădirii se va face cu terasă circulabilă. 

Terenul  pe care va fi ridicat noul corp este situat lângă actualul sediul al instituţiei pe o suprafaţă de 2509 mp.Noua clădire administrativă va avea o suprafaţă totală construită de 204,50 mp şi desfăşurată 659,46 mp(D parţial + P+M+1E+Supantă etaj).

„Era nevoie de o asemenea construcţie, mai ales că actualul sediu s-a dovedit deseori  a fi neîncăpător. În noua clădire administrativă vor fi amenajate birouri pe fiecare etaj, în parte.
La un oraş tânăr este necesară o Casă a Căsătoriilor pentru tinerii nostri,acum  căsătoriile fiind  oficiate în Sala de Consiliu a Primăriei.
Îmi doresc să asigur personalului angajat condiţii optime la locul de muncă, dar şi locuitorilor servicii de calitate rapide şi accesibile.Timpul este preţios pentru fiecare, iar cetăţeanul nu trebuie să aştepte la ghişeu mai mult de 1-2 minute pentru rezolvarea problemelor.
Prin descentralizare, spaţiile de lucru au rămas aceleaşi,dar volumul activităţilor a crescut,ca şi numărul de angajaţi, în unele activităţi.
”Corpul B” va avea o arhitectură modernă, care se va încadra perfect în cea a zonei”, a declarat primarul Ion Georgescu.
Consilul Local Mioveni a aprobat 1,2 milioane de lei pentru extinderea sediului primăriei.

Citește și
S-a votat bugetul Mioveniului, un buget pentru viitor. Vezi investițiile

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.