Școlile din Mioveni, gata de începerea noului an școlar. 5000 de elevi înscriși în anul școlar 2017-2018!

By August 27, 2017 634

Școlile și grădinițele din Mioveni sunt pregătite pentru începerea noului an şcolar, aceasta a fost concluzia generală rezultată în urma şedinţei de Consiliu Şcolar, organizată la finalul săptămânii trecute, la Primăria Mioveni. Au participat conducerea administraţiei locale, şeful Biroului de Investiţii Publice, directorii şi contabilii instituţiilor de învăţământ din Mioveni, consilierul pe probleme de învăţământ din cadrul instituţiei, precum şi conducerea Clubului Copiilor Mioveni.
Pe ordinea de zi s-au aflat probleme legate de începerea noului an şcolar.
În acest context, s-a constatat că şcolile şi grădiniţele din oraş sunt pregătite de începerea anului şcolar şi că nu există probleme privind asigurarea personalului didactic. Pe tot parcursul verii s-au realizat acțiuni de igienizare în toate unităţile de învăţământ de pe raza orașului.
De asemenea, responsabililor din primărie li s-a cerut ca unităţile de învăţământ să fie verificate, de la acoperişuri, instalaţiile electrice, sanitare şi de încălzire, până la toate sălile de curs, pentru a nu exista nici o surpriză, iar acolo unde sunt probleme să se ia de urgenţă toate măsurile de remediere.
Pentru anul şcolar 2017-2018, în Mioveni sunt înscrişi peste 5000 de elevi şi preşcolari.
Noul an de învăţământ va debuta luni, 11 septembrie, iar structura anului scolar 2017-2018 cuprinde:
- semestrul I (11 septembrie 2017 – 2 februarie 2018)
- semestrul al II-lea (12 februarie 2018 – 15 iunie 2018).

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.