Spectacol grandios la Târgul de Crăciun de la Mioveni. Adda a făcut spectacol în prima zi

By Decembrie 15, 2016 2181

Mioveniul a devenit cel mai activ oraș în această seară. O feerie extraordinară de lumini, muzică de bună calitate, surprize și oficialități de plin rang. Cam astfel ar putea fi descriză prima zi a ediției de debut a Târgului de Crăciun de la Mioveni.

Ziua a început cu deschiderea oficială și cu acordarea titlului de Cetățean de Onoare al orașului pentru ambasadorul Chinei. Apoi, delegația a mers pe scenă, pentru deschiderea cea mare. Miile de locuitori din Mioveni și nu numai veniți în centrul civic au așteptat cu nerăbdare spectacolul.

Organizatorii au adus la căsuța unde copiii au putut trimite scrisori pentru Moș Crăciun și un ren în carne și oase. Și întâlnirea cu Moșul a fost emoționantă pentru prichindeii care au fost cuminți pe toată durata acestui an. De altfel, vineri, sâmbătă și duminică, copiii se vor putea întâlni cu Moș Crăciun în fiecare zi între orele 18.00 şi 21.00.
Totodată, Moş Crăciun apelează la copii și la părinți pentru a-i ajuta şi pe cei nevoiaşi. Cei care îl vizitează, pentru a-i lăsa tradiţionalele scrisori, la căsuţa lui din centrul oraşului deschisă până în seara de 24 decembrie, pot face și o donație în cadrul unei campanii umanitare "Donezi și Câștigi" - în urma căreia cinci dintre dumneavoastră pot câștiga, la tombolă, câte un plin de benzină, oferit de unul dintre sponsorii "Târgului de Crăciun" de la Mioveni.

Spectacolul, prezentat de vedetea PRO Tv Cătălin Măruță, va aduce pe scenă artiști consacrați la nivel național, dar și local.  În această seară, în afară de artiștii locali, cei care au venit în piața din centrul orașului au putut asista la un spectacol marca Adda.

Până duminică inclusiv, îi veți putea vedea pe Lidia Buble, Adrian Sână, Mateo, Emilia Ghinescu, Săndel și Aurora Mihai, Ingrid Lisaru, Johnny Bădulescu, Ștefania Vorovenci, Starfix, dar şi un cunoscut DJ care va mixa colinde, și-au anunțat prezența la Mioveni.
 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.