Spectacol grandios pentru CS Mioveni! Lora și DJ Silvan vor cânta la împlinirea a două decenii de activitate! Va fi prezentat lotul pentru Liga 1!

By Alice Vijac Iulie 12, 2021 351

Marți, 13 iulie, Primăria orașului și Consiliul Local, împreună cu Centrul Cultural Mioveni și Clubul Sportiv Mioveni vor organiza o serie de manifestări dedicate sărbătoririi a 20 de ani de la înființarea clubului sportiv galben-verde și marcării Zilei Internaționale a Tinerilor Talentați.

Cu această ocazie va avea loc și prezentarea oficială a lotului de jucători ai CS Mioveni pentru anul competițional 2021-2022, o întâlnire a personalităților din lumea sportului locale și naționale care și-au pus amprenta la dezvoltarea clubului și a echipei de fotbal, concert susținut de LORA, DJ Silvan și o serie de alte surprize. Evenimentul va fi prezentat de Mihai Morar. Manifestărilor vor fi organizate pe Stadionul Orășenesc Mioveni.

Atenție - locurile sunt limitate! Accesul spectatorilor pe stadion este liber și se va face începând cu ora 19.00 în condițiile legale impuse de normele sanitare în vigoare, în limita a 50% din capacitatea arenei sportive!

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.