Târg Apicol la Mioveni

By Iulie 30, 2015 824

În perioada 11 – 13 septembrie 2015 a.c., pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia se va desfășura prima ediţie a Târgului Apicol Mioveni, un eveniment  dedicat atât consumatorilor de miere de albine, cât și apicultorilor.
 Târgul are drept scop promovarea apiculturii și încurajarea consumului de produse apicole şi va reuni apicultori individuali şi firme de profil din toată ţara care vor pune la dispoziția publicului diverse sortimente de miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, produse apicole – suplimente nutritive, cosmetice naturiste comercializate direct de către producători, dar și utilaje și echipamente apicole.
Important!
Înscrierea participanţilor se face prin completarea unui formular care se găseşte pe site-ul Primăriei oraşului Mioveni - www.primariamioveni.ro ( Târg Apicol Mioveni).
Formularul poate fi depus la sediul instituţiei (Registratură), sau transmis prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 11 septembrie, începând cu orele 14.00.
Evenimentul este organizat de Consiliul Local,Primăria oraşului Mioveni, în colaborare cu Camera Agricolă Argeş şi magazinul apicol "Universul Albinelor".
 


Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.