Video! 20 de ani de fotbal la Mioveni: toți președinții și antrenorii premiați! Show ca în Europa, lotul prezentat oficial

Marți, 13 iulie, într-o atmosferă de mare sărbătoare, pe Stadionul Orășenesc, administrația publică din oraș și comunitatea locală au sărbătorit aniversarea celor 20 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Mioveni. Cu această ocazie, la stadionul orășenesc a fost organizat un show de cea mai bună calitate.  Foști și actuali antrenori, foști și actuali conducători ai clubului, membrii inițiatori, cei care au pus piatra de temelie a clubului, personalități din lumea sportului la nivel local și național, care și-au pus amprenta la dezvoltarea CS Mioveni din 2001 și până în prezent, au fost prezenți la sărbătoarea sportului de performanță din Mioveni. Au fost în tribune și oameni politici și prieteni ai clublui, dar jucători de la tineret dar și suporteri. Pe scenă a urcat și Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș, purtând la gât un fular CS Mioveni, el promițând să vină la cât mai multe meciuri ale echipei.
Sevastian Tudor a prezentat istoria clubului înființat acum 20 de ani, perioadă în care a ajuns să promoveze de trei ori în prima ligă de fotbal. Potrivit organizatorilor, decizia înființării primului club sportiv din Mioveni de după Revoluție s-a luat într-o seară, acum două decenii, la inițiativa primarului Ion Georgescu în colaborare cu Ion Țuțală (primul președinte al clubului), Constantin Ciobanu (actual director sporti De asemenea, CS Mioveni are cei mai mulți jucători legitimați, la toate grupele de vârstă din județ.v CS Dacia Mioveni 2012) și Petre Buzoianu.

În aplauzele fanilor, cei 28 de jucători și echipa tehnică și-au făcut intrarea pe stadion în noul autocar oficial al echipei, proaspăt personalizat în culorile galben-verde. Sărbătoarea clubului a fost întregită de prezentarea lotului de jucători ai CS Mioveni pentru campionatul Ligii I, sezonul 2021-2022, sub o ploaie de artificii și efecte pirotehnice.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de DJ Silvan, Lora și Mihai Morar.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.