Video! Astăzi este ziua în care te poți implica! Fii alături de Petruț pentru ca el să aibă o viață cât mai normală

By Noiembrie 23, 2017 1039

La Mioveni trăiește Petruț Dănescu. Este elev în clasa a VI-a B la Școala "George Topârceanu" din Mioveni.  Viața l-a transformat în bărbat înainte de vreme. Luptă în fiecare zi cu cele 4 diagnostice grave și se deplasează în scaunul cu rotile. În ciuda acestui fapt, este un băiat vesel și optimist. Vrea să învețe, vrea să se plimbe alături de prietenii lui, vrea să se joace cu ei. Motiv pentru care are nevoie ca în blocul unde locuiește să fie amenajată o rampă, pentru a avea acces la lumea de afară. Locuiește la etajul I și este foarte dificil să fie coborât pe brațe, de câteva ori pe zi, astfel că profesorii școlii merg la locuința lui și îi predau lecțiile.

Petruț nu a cerut sprijin pentru bolile fizice de care suferă. Pentru acelea se luptă el și familia lui. A cerut sprijin pentru o viață cât mai normală. Pentru a fi un băiat educat. Pentru a fi parte din această societate. Colegii săi de la Școala "George Topârceanu"  vor să-l ajute și au pus la cale un spectacol caritabil, pe care l-au numit “Rampă pentru Petruț!”

Așa se face că în școală e mare agitație: cântec, dans, teatru, recitări! Colegii săi din fiecare clasă își pun la bătaie talentul artistic și se pregătesc să iasă în luminile “rampei”, din dorința nobilă de a convinge cât mai mulți oameni că Petruț merită să se bucure de prietenia lor, alături de ei, la școală.

Școala "George Topârceanu" și Asociația de Părinți a Școlii sprijină această frumoasă inițiativă, în parteneriat cu Primăria Orașului Mioveni, Centrul Cultural Mioveni și Asociația Inițiativele Voluntarilor "FOR" Mioveni.

Spectacolul caritabil va avea loc joi, 23 noiembrie, începând cu ora 16,00 și va fi găzduit de Centrul Cultural Mioveni.

Cei care vor dori să doneze o vor putea face în urna specială din sala de spectacol sau în contul deschis la BRD, RO25BRDE030SV84307880300, titular cont: Tudor Ionela Magdalena.
Sursa Video: Absolut Tv, emisiunea Culisele puterii

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.