Video! CS Mioveni joacă în prima Ligă. Prima echipă din istorie din Liga a II-a care a retrogradat o echipă din prima ligă!

Egalul alb de la Mioveni a fost de bun augur pentru elevii lui Pelici pentru că la Mediaș, în returul cu FC Hermannstadt, CS Mioveni a jucat inteligent, a avut și noroc și a revenit, după nouă ani,în prima Ligă. CS Mioveni a devenit prima echipă din istorie care, din postura de outsider din a doua ligă a reușit să retrogedeze o echipă de prima ligă.. Și nu numai. Mioveniul mai scrie istorie în fotbalul argeșean și românesc, pentru că pentru prima dată, împreună cu FC Argeș, județul nostru are două echipe în prima ligă. Doar Doljul mai are două echipe în prima ligă, ambele din Craiova.
Revenind însă acum la performanța Mioveniului, echipa lui Pelici a reușit să presteze un joc pragmatic, a egalat în a doua repriză norocos, printr-un șut deviat, și cu un om în plus. A urmat un joc pe contra-atac extrem de tăios, a reușit să pună în pericol poarta sibienilor și, pe o astfel de fază, portarul a trebuit să apere un șut al argeșenilor, dar din afara careului, astfel că Hermannstadt-ul a jucat în ultimele minute cu doi oameni în plus. A fost căderea totală a sibienilor și, asemeni arenei gladiatorilor, CS Mioveni și-a lichidat adversarul printr-un gol al lui Panait, într-o fază în care argeșeni s-au jucat în careu singuri.

Hermannstadt - CS Mioveni 1-2 (0-0 în tur)

 • Au marcat: Yazalde 21 / Massaro 71, Panait 90+
 • Final de baraj: CS Mioveni promovează în Liga 1, Hermannstadt pică în „B”.
 • min. 90+3: GOL CS MIOVENI! Panait închide tabela la Mediaș
 • min. 84: ROȘU HERMANNSTADT! Sibienii rămân în „9”, după ce portarul Figueiredo s-a sacrifcat, intervenind cu brațele în afara careului.
 • min. 71: GOL MIOVENI! Massaro trage slab de la distanță, mingea e însă deviată de Viera, iar Cristiano e prins pe picior greșit.
 • Deși joacă în superioritate numerică de mai bine de o oră, CS Mioveni nu se apropie periculos de poarta adversarei. Elevii lui Pelici nu au avut nicio șansă importantă de gol.
 • Pauză la Mediaș: 0-0.
  min. 43: Ocazie pentru Mioveni. Coșereanu trage din apropiere în blocajul lui Belu-Iordache.
 • min. 21: GOL HERMANNSTADT! În „10”, Sibiul deschide scorul prin Yazalde. Mayoral îi pasează „în gaură” atacantului, iar acesta nu ratează, bară-gol. Popescu rămâne fără reacție.
 • min. 6: ROȘU HERMANNSTADT! Dâlbea îl lovește cu antebrațul în săritură pe Șerban, vede al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.