Video! Ministrul dezvoltării promite că vor veni bani pentru finalizarea spitalului de la Mioveni. Voi veni în vizită acolo, dar nu singur!

Primarul Ion Georgescu a obținut o promisiune de sprijin financiar din partea ministrului Dezvoltări, Daniel Suciu pentru finalizarea noului spital de la Mioveni. El a atras atenția și că verificările ISU la investițiile în derulare ar trebui să fie modificate. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat până acum pentru noul spital de la Mioveni. Mai avem nevoie pentru a-l pune în funcțiune de o sumă de bani și sper să avem de la dumneavoastră sprijinul neceasr pentru a le oferi o surpriză plăcută argeșenilor. Trebuie să reglementăm puțin activitatea ISU. Apar norme ISU la fiecare 2-3 luni. NU este normal să vină ISU să ne aducă obiecții în legătură cu o investiție pe care mi-a avizat-o deja, a precizat Ion Georgescu. 

Vicepremierul Daniel Suciu a promis că va vizita spitalul de la Mioveni în maximum trei săptămâni, urmând să vină împreună cu o persoană importantă la șantierul noului spital, cel mai probabil cu premierul Viorica Dăncilă sau cu președintele PSD Liviu Dragnea. Sau, cine știe, poate cu ambii: Cu spitalul de la Mioveni, o să încerc să nu fiu rău. Să nu aduc aminte cum se închideau spitale în alte epoci. Eu sunt foarte bucuros că indiferent cine a fost ministru înaintea mea. Sunt foarte bucuros că singurul spital care se construiește după 1990 este la Mioveni. Am văzut că dăm 30 de milioane de lei pentru un spital în Sibiu, spital în care nu a investit nimeni, deși am avut acolo un primar celebru. Dar tot au ceva cu PNDL-ul acesta. În Mioveni facem un spital de la zero și cu banii unui guvern care este PSD și ALDE. Voi veni la spitalul de la Mioveni, dar nu singur. În maxim 3 săptămâni. Voi veni acolo la spitalul de la Mioveni cu cel care a insistat foarte mult să se facă, pentru că mare parte din meritul sprijinului primit pentru această finanțare îi aparție. 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.