Video! Mioveniul începe să facă primii pași în conceptul smart city. Descoperă noua aplicație smart Mioveni City!

În scurt timp, Mioveniul va fi primul oraș din Argeș care va avea o aplicație pentru telefoane smart dedicată comunității. Datorită aplicației Mioveni City, dezvoltată de o firmă de IT din Sibiu, atât locuitorii din Mioveni, cât și turiștii, pot afla toate informațiile despre cultură, evenimente, spectacole, sport, zone care pot fi vizitate, muzee, străzi, restaurante, baruri, magazine și cam tot ceea ce ține de viața orașului. În plus, vor putea fi promovate evenimente și va exista și o revista a presei locale. Cea mai mare parte a informației de pe platformă va fi urcată în mod automat.

Logarea se poate face cu un cont de Facebook sau Google sau număr de telefon.

O opțiune cât se poate de interesantă este cea a sesizării de incidente. Raportările se pot face însă numai cu logarea cu numărul de telefon, iar cei care vor să facă aceste demers pot raporta incidente, nu să facă și comentarii.
Practic, cineva care are această aplicație și este martorul unui incident sau a unei situații ieșite din comun sau probleme legate de administrație o poate face dând numărul de telefon, pentru că va primi un sms cu parola cu care se poate loga. Mai mult, cel care face raportarea poate face și o fotografie pe care să o încarce pe aplicație.

De reținut că, prin obligativitatea logării cu numărul de telefon, dar și a fotografiei încărcate, practic se poate verifica automat dacă sesizarea este reală sau nu.

Și mai important este că întreaga platformă este una vie, adică va fi îmbunătățită permanent și poate avea integrate noi module în funcție de solicitările primăriei Mioveni.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.