Video! Sens giratoriu într-o intersecție periculoasă din Mioveni

Apare un nou sens giratoriu în Mioveni. Este vorba despre intersecția de la intrarea în Mioveni, care face legătura cu zona Făget. În acel loc, de-a lungul timpului, au fost produse mai multe accidente rutiere. De altfel, așa cum a explicat și primarul Ion Georgescu, acesta este și motivul pentru care Consiliul Local a decis această investiție, la solicitarea mai multor cetățeni.
Din cauza incidentelor tot mai numeroase, a traficului rutier în continuă creștere, precum și în urma solicitărilor venite atât din partea șoferilor, cât și a cetățenilor din zonă, Consiliul Local Mioveni a aprobat un proiect privind realizarea unui sens giratoriu la intersecția DN73C (B-dul Dacia) cu DJ 741 (Făget), din cartierul Colibași, pentru a îmbunătăți siguranța circulaței datorită noilor reguli care se vor aplica șoferilor.
Modificarea la regimul rutier va fi că sensul giratoriu permite intersectarea fluxurilor de vehicule, fapt care va reduce blocajele prin fluidizarea și eficientizarea traficului, un alt efect pozitiv fiind reducerea vitezei înainte de intrarea în sens si reducerea numărul mare de accidente dn zonă.
Noul sens giratoriu va fi realizat în cursul anului viitor, a explicat primarul Ion Georgescu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.