Vanghelie: Ponta, un maimuțoi curentat, Ghiță trage pe nas

By Ianuarie 28, 2015 2344

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a afirmat, marți seară, în emisiunea ”Ultimul cuvânt” de pe B1 TV, că cel care se află la conducerea PSD-ului este de fapt Sebastian Ghiță. La rândul său, Ghiță a contracarat afirmațiile edilului printr-o intervenție telefonică. Vanghelie l-a jignit și pe Ponta.

”Victor Ponta este un accident al PSD-ului și al României. E un maimuțoi curentat.”, a declarat Vanghelie la B1 TV.

”Sebastian Ghiță conduce PSD-ul. Eu nu am reușit să vorbesc cu Ghiță. Când eram șef la PSD, Ghiță dormea la ușă. Ai făcut bătături cât ai dormit la ușă la Mircea Geoană”, a mai spus primarul, care a continuat șirul acuzelor:   ”Când eram șef în partid, acest om dormea pe la ușile partidului. Domnul Ghiță nu putea nici măcar să se viseze Consilier local dacă nu era Ponta și nu falsificau voturile la congres”.

”Ai generat mafie!”, a replicat Ghiță.

”Tu vorbești de mafie? Ai falsificat licitații. Vei răspunde, că nu vei fi la infinit cu Victor Ponta”, a acuzat edilul.

”Dacă ne vom întoarce la momentul în care Vanghelie va face și va desface guverne, o să facă majorități, ne înșelăm. Eu nu vreau să-i reproșez nimic lui Vanghelie, ci doar oamenilor care s-au lăsat păcăliți de el”, a spus la rândul lui Sebastian Ghiță.

”Am să desconsider roice tabără sau politică din care veți face parte. Nu cred că aveți probitatea morală de a vă da cu părerea despre colegii mei din SRI și această instituție. Nu înțeleg ce ceaută Geoană în relație cu dvs”, a mai spus el.

”Eu nu îl respect pe Victor și știu ce caută în aceeași tabără cu tine”, a replicat Vanghelie.

”Sper din tot sufletul să nu ajungem vreodată la mâna domnului Vanghelie”, a continuat Ghiță.

”Ăsta trage pe nas!”, a contracarat primarul Sectorului 5.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.