Acum doi ani, era prezentată drept prostănaca țării! Postul spectaculos pe care Mugur Isărescu i l-a oferit Vioricări Dăncilă!

Vă mai amintiți de imaginea pe care o avea Viorica Dăncilă în urmă cu doi-trei ani? Toată lumea râdea de gafele ei, de prostiile pe care le debita, prostii care nu erau însă mai multe sau mai mari decât cele ale oamenilor politici aflați astăzi la putere, dar erau evidențiate exacerbat în presă și pe canalele de socializare. Ei bine, fostul premier al României, Viorica Dăncilă, este noul consilier al șefului Băncii Naționale, Mugur Isărescu.  Viorica Dăncilă va fi consilier pe Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde. Practic, Viorica Dăncilă a ajuns să îl consilieze pe Mugur Isărescu și să facă strategii pentru Banca Națională.

Lucrurile sunt cât se poate e simple, în acest context. Fie Mugur Isărescu s-a gândit să o scoată din foame pe Viorica Dăncilă, după ce aceasta a rămas pe dinafară în politică și departe de beneficiile oferite de acest domeniu. Cine știe, poate chiar i se pregătește o revenire în politică. Există, desigur, și o a doua variantă. Femeia chiar știe ceva, și încă bine, ceea ce înseamnă că foarte mulți români au plecat din nou după fentă, fiind victimele unei manipulări coordonată profesionist și extinsă la nivel de masă.

Din două, una!

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.