Adrian Bughiu, cel mai înfocat suporter! Imagini spectaculoase cu vicele CJ Argeș de pe stadion la uriașa victorie a României împotriva Ucrainei

România a înregistrat una din cele mai frumoase victorii în meciul pe care l-a disputat în Germania împotriva Ucrainei. După exuberanta victorie cu 3-0, „Tricolorii” sunt la un pas de „optimi”, o performanță istorică. Practic, România mai are nevoie de un singur punct în confruntările cu Belgia (22 iunie, ora 22:00) și cu Slovacia (26 iunie, ora 19:00) pentru a merge mai departe la EURO 2024. Ar fi a doua oară în istorie când România ar depăși grupele la Euro. Fost practicant al fotbalului în tinerețe, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș este un fan înfocat nu doar al FC Argeș, ci și al Naționalei.
Astfel că nu a putut lipsi de pe Allianz Arena, acolo unde a celebrat împreună cu miile de români golurile de generic marcate de Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș, iar la final a cântat imnul României împreună cu jucătorii și suporterii.
"Ce momente frumoase am trăit în această seară! Ai noștri au jucat superb, inteligent și eficient și sper să avem un drum cât mai lung la această ediție!
Stadionul a fost pământ românesc în această seară! S-a cântat și ne-am bucurat românește!
Hai, România!
#RomâniapePrimulLoc!
#FightforEuro", a fost reacția lui Adrian Dumitru Bughiu pe pagina sa de Facebook.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.