Adrian Bughiu, demonstrație: PNL, adevăratul gropar al României! Pe cifre!

Vicepreședintele PSD Argeș și al CJ Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, demonstrează pe cifre, conform unei analize Gândul evoluția guvernelor de dreapta comparativ cu performanțele guvernărilor PSD. Concluzia la care a ajuns: PNL este adevăratul gropar al României!
"Ca să terminăm cu impostura și demagogia. Dacă vă întrebați de ce trăim prost, de ce dau faliment firme, de ce trebuie luate din nou măsuri drastice și de ce suntem îndatorați pe generații puteți vedea o analiză GÂNDUL, publicată recent, o publicație care nu a avut nici măcar reacții pozitive la anumite puncte de vedere politice ale noastre, darămite să fie considerată apropiată a PSD.
În timpul guvernării CIUCĂ, România a depășit pragul de 700 de miliarde de lei (peste 140 de miliarde de euro) – 50,1% din PIB – datorie publică, un record absolut al celor 33 de ani de la Revoluție!
Guvernările PNL-PDL au împrumutat de 4 ori mai mult România ca guvernările PSD, pe o perioadă similară.
Fiecare guvernare PNL - PDL a însemnat criză!
PSD a plătit împrumutul de la FMI și UE luat de Guvernul Boc și am avut mereu printre cele mai mari creșteri economice din UE

C-I-F-R-E:
Executivele cu premieri PNL – PDL (Boc, Orban, Cîțu, Ciucă):  au guvernat 6 ani și 9 luni
 au acumulat o datorie de 493,3 miliarde de lei
 au acumulat o datorie echivalentă cu toată datoria României acumulată în 30 de ani de la Revoluție, respectiv ianuarie 1990 – decembrie 2020
Prim-miniștrii social-democrați (Ponta, Grindeanu, Tudose, Dăncilă) au guvernat, cumulat, 6 ani și 5 luni
au acumulat o datorie de 135,7 miliarde de lei! De 4 (patru) ori mai puțin!
 La fiecare guvernare PSD, am fost în topul creșterilor economice din Uniunea Europeană și am și plătit din datoriile făcute de PNL!", a subliniat Adrian Bughiu.
 Întregul material în puteți citi AICI

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.