Adrian Bughiu intră la rupere: Vor armistițiu? Cîțu să se predea la DNA și Ciucă să accepte cele 10 măsuri propuse de PSD

Nicolae Ciucă și Florin Cîțu au propus tuturor partidelor un armistițiu, invocând criza sanitară și cea economică. Cu toate aceastea, în documentul trimis partidelor, nu se discută despre eventuali termeni care să stea la baza armistițiului. USR spune că nu vrea niciun armistițiu, ci să intre la guvernare. O delegație a PSD a fost la negocieri cu Nicolae Ciucă și președintele Florin Cîțu la Vila Lac, însă se pare că nu s-a ajuns la niciun acord, din cauza opoziției lui Florin Cîțu.
În timp ce negocierile erau în toi, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Bughiu a postat pe pagina sa un reacție dură în care susține că pentru a lua în calcul un posibil armistițiu, PNL și premierul desemnat ar trebui să respecte cele 10 măsuri propuse de PSD și ca premierul demis, Florin Cîțu, să se ducă la DNA și să se denunțe pentru banii alocați înainte de moțiunea de cenzură primarilor PNL care l-au susținut la Congres.

"Cîțu - Mîțu - Cuțu și generalul Ciuciu au lansat ideea unui armistițiu. Mă așteptăm de la un general să știe că orice armistițiu are la bază niște termeni.
De fapt, PNL vrea să închidem cu toți ochii și să îi lăsăm să fie la guvernare fără să crâcnim la prostiile și hoțiile pe care le fac.
Vor armistițiu? Atunci fostul locatar al pușcăriilor americane care încă mai bântuie prin Palatul Victoria să se ducă să se predea procurorilor pentru mita din fondul de rezervă dată primarilor care l-au votat la Congres. Apoi, premierul desemnat să accepte cele 10 măsuri propuse de PSD. Și abia de aici încolo am avea de unde să începem discuțiile pentru un armistițiu", a susținut Adrian Bughiu.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.