Adrian Bughiu, vicepreședinte PSD Argeș: Nu susțin varianta unei candidaturi pe liste comune cu PNL la alegerile de la anul!

Adrian Bughiu, vicepreședinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, a anunțat că nu dorește ca la alegerile de la anul, PSD Argeș să candideze pe liste comune cu PNL. Vicepreședintele PSD Argeș a subliniat, într-o emisiune televizată, că deși la centru liberalii beneficiază de beneficiile de a fi în coaliția de la guvernare, pe plan local ei sunt principalii opozanți ai social-democraților. Adrian Bughiu a evidențiat faptul că, în loc să colaboreze cu PSD pentru dezvoltarea județului, PNL a blocat mai multe proiecte de investiții, dând ca exemplu inclusiv blocarea pădurii Trivale în pădure parc, după modelul tuturor localităților din țară, inclusiv conduse de aleși locali de drepta.
"NU! NU SUSȚIN varianta unei candidaturi pe liste comune cu PNL la alegerile de la anul! Am spus cât se poate de răspicat acest lucru și la Arges TV și cred că sunt în asentimentul colegilor mei din PSD Arges și nu numai. Deși la nivel de Consiliul Judetean Arges avem o colaborare cât de cât constructivă, la nivelul județului Argeș avem de-a face cu oameni cu o atitudine duală, cu o activitate bazată exclusiv pe demagogie.
Deși parteneri în coaliție la nivel național, cei de dreapta sunt principalii opozanți ai PSD în Argeș. Și asta nu ar fi nimic dar, din disperarea lor, în loc să vină cu o critică constructivă, nu fac altceva decât să atace și să distrugă!
Argeșul are nevoie de construcție, deci PSD nu are nevoie de PNL!", a subliniat Adrian Dumitru Bughiu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.