Alegeri parțiale. PSD și-a desemnat candidații pentru primăriile din Aninoasa și Rociu

Fostul primar Ștefan Benonie și fiul fostului primar Aurel Bălășoiu, Mihai Victor Bălășoiu, vor fi candidații PSD pentru primăriile din Aninoasa, respectiv Rociu, la alegerile parțiale care vor fi organizate pe 27 iunie. Astăzi a avut loc ședința Consiliului Politic al PSD Argeș, principalul punct de pe ordinea de zi fiind stabilirea candidaților pentru funcțiile de primari vacante în comunele Aninoasa și Rociu. În urma votului membrilor Consiliului Politic au fost desemnați candidați: Ștefan Benonie pentru funcția de primar al comunei Aninoasa și Mihai Victor Bălășoiu pentru funcția de primar al comunei Rociu, se arată într-un comunicat al PSD Argeș.
Ștefan Benonie are cinci mandate de primar în Aninoasa și, deși a câștigat din nou alegerile anul trecut, și-a pierdut funcția de primar în urma unei decizii definitive în instanță, ca urmare a unei incompatibilități indicate de Agenția Națională de Integritate.

La rândul său, Mihai Victor Bălășoiu este fiul fostului primar de la Rociu, Aurel Bălășoiu. Acesta din urmă, și el cu mai multe mandate de primar, deși a câștigat încă patru ani de primar, a ales să meargă în parlament, unde acum este deputat tot din partea PSD. De precizat că practic social-democrații au luat în calcul practic puterea de a strânge voturi a fostului primar de la Aninoasa, dar și a actualului deputat Aurel Bălășoiu atunci când și-au desemnat candidații. A existat și cel puțin o voce nemulțumită, cea a primarului Ion Dumitru de la Albota, care a denunțat un așa-zis nepotism în PSD pe care îl consideră lipsit de eficiență și cu efecte negative în timp, prin candidatura fiului lui Aurel Bălășoiu la conducerea primăriei din Rociu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.