Andrei Gerea: Atâta timp cât vom avea copii educați, vom fi o țară bogată!

By Septembrie 12, 2016 1343

Fostul ministru Andrei Gerea, deputatul ALDE de Argeș, a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj cu ocazia începerii noului an școlar. Liderul ALDE a subliniat că, atâta timp cât vom avea copii educați, România va fi o țară bogată și a transmis că, deși școlile nu sunt peste tot în cele mai bune condiții, deși profesorii nu sunt în continuare plătiți așa cum ar trebui, iar părinții trebuie să facă eforturi pentru a-și ține copii la școală, educația trebuie să fie prioritatea țării noastre.
Astăzi începe școala! Un moment emoționant și pentru mine, ca părinte.
Le urez astăzi tuturor elevilor din Argeș precum și cadrelor didactice să aibă încredere în forțele lor și să acorde toată atenția educației. Când am candidat la Primăria Pitești, am fost primul care a semnat acordul solicitat de Consiliul Elevilor prin care ducația era prioritatea mea dacă eram ales primar.
Chiar dacă piteștenii au avut o altă opțiune, pentru mine, ca tată, ca fost ministru, ca parlamentar, educația rămâne prioritate, așa cum am dovedit de-a lungul timpului.
Aici, în școlile uneori hulite, în școlile acestea care uneori nu sunt în cele mai bune condiții, cu profesorii noștri care rămân din păcate prost plătiți, se pregătește cea mai prețioasă resursă pe care România o are: calitatea și profesionalismul oamenilor. Și atâta timp cât vom avea copii educați, vom fi o țară bogată! Mult succes elevilor, profesorilor și cadrelor didactice!

Citește și: Yasemin Gerea, fiica ministrului Andrei Gerea, printre elevii premiaţi la un concurs de proiecte ştiinţifice




Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.