Andrei Gerea către liderii PNL: Nu mai mințiți cu nerușinare!

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea, chestor al Camerei Deputaților, condamnă modul rușinos în care PNL la nivel central și filialele județene se laudă cu un proiect legislativ care modifică legea 416 prin care ajutorul minim garantat va fi oferit doar celor care sunt îndreptățiți de lege, adică prin care scăpăm de asistații sociali, cei care primeau bani de la stat ca să doarmă în cârciumi deși erau apți de muncă.
”De mai bine de două săptămâni, noul PNL perpetuează în spațiul public o minciună rușinoasă. Am crezut inițial că o atenționare pe care am făcut-o pe contul de Facebook îi va calma, dar se pare că impostura liderilor noului PNL de factura băsistă nu mai are limite. PNL-ul anunță că Florin Roman este inițiatorul unui proiect de lege extrem de util, prin care practic se legiferează faptul că cei care primesc nemeritat ajutor social, deși ar putea foarte bine să muncească, nu vor mai beneficia de aceste ajutoare. Asta vine foarte bine în ajutorul primarilor, dar mai ales face dreptate în comunitățile unde unii stăteau la birt și încasau bani publici (ajutorul minim garantat), iar alții, cei mai mulți, muncesc din greu ca să își întrețintă familiile. Toate bune și frumoase, numai că inițiatorii proiectului sunt de fapt de la ALDE.
Și, pentru că PNL Argeș a anunțat propagat în continuare inclusiv în județ această minciună, spunând că “Parlamentul a adoptat un proiect de modificare a legii 416 care este inițiat de Florin Roman cu sprijinul PNL”, pentru corecta informare a cetățenilor, dar și pentru a dovedi cât se poate de clar minciuna sfruntată a liberalilor, atașăm linkul de la Camera Deputaților, unde se văd foarte clar inițiatorii proiectului legislativ: Băişanu Ştefan-Alexandru, Avram Constantin, Calotă Florică Ică, Lovin Dumitru, Surgent Marius-Gheorghe. Toți parlamentari ALDE.

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=16512


Deci, domnilor de la PNL, nu mai minițiți lumea și nu vă mai împăunați cu munca altora! Iar cetățenii ar trebui să își pună întrebarea cam câtă încredere în privința temelor merită acești oameni care au ajuns să mintă pentru un proiect de lege”, a afirmat Andrei Gerea.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.