Andrei Gerea mesaj de ziua Poliției: Să revină sănătoși acasă din fiecare misiune

Astăzi, 25 martie, de Buna Vestire, este celebrată și Ziua Poliției. Deputatul RE:START ROMÂNIA, Andrei Gerea, a postat un mesaj special în care a subliniat rolul polițiștilor, dar și al celorlalți angajați ai Ministerului de Interne și mai ales al personalului medical în lupta împotriva răspândirii sau vindecării cazurilor de coronavirus.

Iata mesajul postat de deputatul de Arges Andrei Gerea

"Astăzi este Ziua Poliției. Le urez tuturor polițiștilor să revină teferi și sănătoși acasă după fiecare misiune. Le mulțumesc că sunt acolo, în prima linie, pe teren, chiar și acum, în lupta cu acest dușman invizibil.
Le mulțumesc tuturor celor din structurile MAI, tot așa cum le mulțumesc și medicilor și asistenților medicali sau psihologilor. Le mulțumesc oamenilor de afaceri care fac donații și care se zbat să țină vii afacerile.

Le mulțumesc tuturor celor care stau acasă.

Astăzi este Buna Vestire, o sărbătoare cu profundă semnificație, Fecioara Maria primind vestea că îl va naște pe Iisus. Și omenirea a primit confirmarea că în mijlocul ei se coboară, spre a o salva, Fiul Domnului... A primit confirmarea că există, deci, speranță!

Poate că trebuie să ne uităm mai atent la lucrurile importante pe care nu le-am mai băgat în seama, prinși în vârtejul vieții. Să le redescoperim și să le trăim, bucurându-ne de ele. Și să fim responsabili!

#RestartRomânia
#Respect
#Credință
#Responsabilitate

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.