Andrei Gerea și Restart România apel către marile companii: Este momentul să arătați că sunteți solidari cu angajații, că dați dovadă de responsabilitate socială

Deputatul RE:START Andrei Gerea și Ramona Ioana Bruynseels au lansat un apel către marile companii din România, cerându-le să fie solidare acum cu angajații și cu țara unde au înregistrat profituri ani la rândul. Andrei Gerea a cerut Guvernului să mențină o comunicare constantă cu mediul de afaceri pentru a identifica măsuri care să completeze pachetul deja adoptat, astfel scăderea economiei să fie încetinită și afacerile cât mai protejată de efectele pandemiei de coronavirus. În același timp, Andrei Gerea și RE:START România cer conducerilor marilor companii să facă un efort și să sprijine unitățile medicale, angajații lor, autoritățile  sau pur și simplu comunitățile unde își desfășoară activitatea, având în vedere că marile companii, spre deosebire de micile firme, încă au o anumită rezervă.

"România a aplicat o serie de măsuri economice pentru sprijinirea mediului de afaceri. Sunt convins că efortul Guvernului nu se va opri aici.
În plan economic, statul și agenții economici, marii și micii angajatori trebuie să conlucreze, pentru că nu pot exista unii fără alții. De aceea am cerut o consultare permanentă cu mediul de afaceri.
Firmele au nevoie de sprijin, angajații au nevoie de sprijin. În același timp, și România are nevoie de sprijin.
Partidul RE:START ROMÂNIA susține principiul responsabilității sociale. Cred că momentul pe care îl trăim este unul extrem de important pentru noi toți.
De aceea, RE:START ROMÂNIA a lansat un apel de solidaritate din partea companiilor private care au înregistrat profituri de-a lungul timpului în țara noastră.
În ciuda dificultăților financiare care se anunță aceste companii au ocazia să demonstreze responsabilitatea lor socială. Aceste companii au acum posibilitatea să dovedească faptul că sunt alături de angajații lor și de comunitățile din care aceștia fac parte, a postat pe pagina sa de Facebook Andrei Gerea.

Citește și Scrisoarea deschisă înaintată de Ramona Ioana Bruynseels către marile companii

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.