Argeșul, tot mai slab la Guvern: Numiți de Orban, Miuțescu și Simona Brătulescu, dați afară de Câțu

Florin Cîțu continuă să facă victime printre favoriții lui Ludovic Orban. Marți, au fost publicate în Monitorul Oficial mai multe decizii de încetare de mandate ale unor oficiali numiți de Orban în funcții importante. Printre cei care au fost măturați de Cîțu se numără și doi argeșeni: Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș și Simona Brătulescu, fost președinte ALDE Argeș în prezent membru PNL. Interesant este că practic, în Argeș, reprezentantul cel mai important în guvern a rămas Cătălin Bulf, în continuare secretar de stat la Ministerul Economiei. Cel puțin deocamdată, mai ales că avem de-aface cu un nou ministru, iar Bulf, liderul PMP Argeș, este  președintele unui partid fantomatic, după ce progenitura politică a lui Traian Băsescu nu a mai prins loc în Parlament.

Așadar, Adrian Miuțescu a fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului. Președintele PNL Argeș a fost ales deputat la alegerile din decembrie, motiv pentru care trebuia să plece de la conducerea Autorității, fiind în incompatibilitate, însă de subliniat că nu a fost numit niciun alt argeșean în locul lui. În prezent se confruntă cu grave probleme de sănătate.
De asemenea, Cîţu a aprobat, prin alte decizii, eliberarea din funcţie a mai multor secretari de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, inclusiv a Simonei Brătulescu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.