Bătăi, presiuni, continuarea campaniei electorale după expirarea perioadei! PNL încalcă legea fără nicio apăsare!

Disperați că nu vor reuși să obțină un scor cât de cât decent, PNL și candidatul lor la primăria Pitești fac campanie electorală chiar și în ultimele ore de votare. Aceștia au trimis, așa cum se poate vedea, sms-uri către piteșteni încercând să îi convingă să vină la vot, continuând cu stilul infect plin de minciuni cu care ne-au obișnuit în ultimele două luni, atât din precampanie, cât și din campanie.

Cei care vorbesc despre onestitate, despre respect pentru populație, despre calea...dreaptă nu fac altceva decât să încalce legea fără nicio apăsare! Își și permit, că doar șefa e ministra Justiției, chiar dacă umblă cu dicționarul ortopedic sub braț. Sigur, practica acestor sms-uri otrăvite este doar unul din tertipurile mizerabile prin care încearcă să păcălească piteștenii și argeșenii care au înțeles că ceea ce au promis Perianu și Coteț vor rămâne pe veci promisiuni, având slabe șanse de concretizare.
La secția de votare de la Casa de Cultură a orașului Costești,  reprezentantul PNL al unei secții de votare a fost prins când fotografia listele electorale, cu datele personale ale cetățenilor. Forțele de ordine au intervenit la fața locului.
Sunt semnale că la Curtea de Argeș, astăzi, în secțiile de vot, oamenii erau sfătuți să voteze cu PNL! 

Bătaie la Poienarii de Muscel, Coteț vizitat de polițiști!
Aseară, la Poienarii de Muscel, liberalii primarului, disperați că vor pierde primăria, i-au atacat pe social-democrați și pe contracandidatul PSD, alegându-se cu dosar penal! 
Tot vineri, Coteț cel plin de sine, care a aruncat cu banii ca la manele în ultimii doi ani în imaginea sa, a încălcat ostentativ legea, motiv pentru care s-a ales cu amendă pentru că a continuat campania și ieri. 

Poliția a aplicat o amendă ȋn valoare de 1400 de lei, pe motiv că maşina care se vede ȋn imagine s-a plimbat azi pe străzile Piteştiului. Amenda reprezintă contavenţia pentru continuarea campaniei electorale după expirarea perioadei. Sigur, nu trebuie să credeți că sinistrul frustrat s-a oprit aici. El a continuat campania cu băieții îmbrăcați adecvat prin barurile și cârciumile din Pitești, până când au venit cei de la Poliție pentru a doua oară, ca să-i calmeze pe micii oxiuri ai politicii argeșene.

 

 

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.