Breaking news! Mircea Drăghici a demisionat din PSD

Deputatul Mircea Drăghici și-a anunțat demisia din PSD pe pagina sa de Facebook. El a invocat starea de sănătate, dar și situația din partid. Mircea Drăghici va continua să activeze în Parlament, până la finalizarea mandatului ca deputat neafiliat.  "Am analizat cu multa responsabilitate situatia politica actuala, PSD se afla in reconstructie si pentru a intari parcursul pe care actuala conducere si-l doreste, am hotarat sa iau o decizie radicala. Avand in vedere problemele cu ecouri publice din trecut, precum si starea mea de sanatate, astazi am demisionat din PSD si am comunicat acest lucru domnului presedinte, Marcel Ciolacu si domnului secretar general Paul Stanescu, carora le-am precizat si dorinta mea de a continua ca deputat neafiliat. Pentru mine, activitatea politica este un capitol inchis. Tin sa multumesc tuturor colegilor de la nivel national si din Arges, pentru cei 23 de ani de convietuire ca intr-o familie!", a fost mesajul postat de Mircea Drăghici pe pagina sa de Facebook.

Mircea Drăghici a fost de-a lungul carierei sale politice la conducerea Prefecturii Argeș, apoi deputat, statut din care a acces în mai multe sesiuni parlamentare în funcția de secretar al Camerei Deputaților și de trezorier. A fost consilier al premierului Victor Ponta și trezorier al PSD.

A reușit, în Parlament, din calitate de parlamentar PSD, să treacă în calitate de unic inițiator - lucru extrem de rar într-o activitate legislativă și în premieră pentru un parlamentar de Argeș- o lege care a reglementat faptul că persoanele cu handicap netratabil nu mai sunt obligate să se prezinte la comisiile de handicap, așa cum era până la adoptarea acestei legi. A promovat legea care institutia cursuri de pilotaj defensiv pentru șoferii de instituții publice și de autoutilitare speciale. Este inițiatorul legii finanțării partidelor politice și a campaniilor electorale, lege aflată în concordanță cu legislația europeană, susținută de absolut toate partidele (în ciuda unor atacuri lansate în campania electorală trecută din rațiuni pur electorale). La Curtea de Argeș a sprijinit dotarea unei secții la spitalul din Curtea de Argeș cu aparatura necesară, dar și lucrările de la Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, astfel că la momentul care a devenit unul de reper la nivel internațional, funerariile regelui Mihai (ultimul rege din timpul celui de-al doilea Război Mondial), necropola s-a prezentat onorabil în fața oaspeților din întreaga lume veniți la ceremonia de la Curtea de Argeș.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.