Candidat călcat cu mașina. Băsiștii de ieri și băsiștii de azi își dau omorul la Vulturești

By Aprilie 07, 2016 1423

Argeș: În Argeș, băsiștii de ieri și băsiștii de astăzi s-au luat la omor. Așa se face băsiștii de astăzi, în speță candidatul PMP la funcția de primar al comunei Vulturești, a fost lovit cu maşina şi bătut de un apropiat al primarului suspendat. Care primar suspendat nu este decât Liviu Poșircă, fostul coleg de partid al liderului PMP Argeș și al lui Mircea Andrei. Același Liviu Poșircă din partea PDL a câștigat alegerile la Vulturești împotriva candidatului PSD avându-i alături pe cei doi băsiști care acum au alte partide, instaurând terorarea în comună prin intermediul țiganilor.

Inclusiv presa centrală a scris despre acele momente: Ţiganii au fost aduşi la vot încolonaţi pe patru rânduri
Cum este la modă să te speli de toate petele politice trecând sau făcând un alt partid, Liviu Poșircă a profitat și el de ordonanță și a trecut la PSD. 
Candidatul PMP, total neimportant, nu a putut fi însă suferit de autoritarul Poșircă, ca atare a primit o corecție ca în vremurile bune când PDL era partidul stat și Băsescu statul însuși. Bărbatul a suferit mai multe traumatisme, în urma loviturilor, fiind transportat la spital. Acesta se află în stare gravă.
Cei de la PMP susțin, prin intermediul unui comunicat, că "Relu Arsenescu, a fost lovit, joi dimineață, intenționat cu mașina și apoi bătut crunt cu un par de lemn, de către Ion Costea, salariat al primariei Vulturești, cunoscut ca fiind mâna dreapta a primarului PSD suspendat, Liviu Poșircă".
Bărbatul se afla internat la Spitalul Județean Argeș, la secția de neuro-chirurgie, în stare gravă. În urmă cu trei săptămâni, candidatul PMP a fost amenințat de către apropiați ai primarului suspendat, cu scopul de a-l face să renunțe la candidatură. Relu Arsenescu a sesizat atunci Poliția referitor la amenințările primite, fără rezultate concrete.


Primarul Posirca acuzat ca a comandat sechestrarea unei persoane!

Evident că ar fi cazul ca Poliția să ai măsuri drastice în acest caz pentru că nu este admisibil să se recurgă nici măcar la acte de intimidare, darămite de violență într-o competiție politică, nici măcar între băsiști. În plus, nici măcar nu am intrat în campanie electorală de facto. Vă dați seama atunci ce va fi, dacă lucrurile vor fi lăsate fără o corecție adecvată.

 

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.