Cîțu a dat primarilor 1 miliarde de lei! PSD îi face plângere penală: Și-a plătit voturile de la Congresul PNL! Ciolacu: A mai fost la pușcărie. Să se întoarcă acolo!

În şedinţa de Guvern de miercuri, prim-ministrul Florin Cîţu a alocat un miliard de lei din Fondul de rezervă. Cei mai mulți bani s-au dus, evident, către primarii PNL, deși aceștia nu sunt majoritari ca număr de localități conduse. Spre exemplu, municipiul Pitești nu a primit niciun leuț de la Guvern, nici orașul Mioveni care gestionează și spitalului verde și spitalul suport COVID.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că social-democrații depun plângere penală împotriva lui Florin Cîțu pe care îl acuză că a alocat fonduri pe criterii politice, strict primarilor care l-au votat la Congresul PNL ca președinte al partidului, plătindu-se practic votul pe care l-au dat. "aAu condamnat populaţia României la cea mai cruntă iarnă din ultimii 30 de ani. Iohannis şi Cîţu au ales să se poarte cu propriul popor mai rău decât dictatorul Nicolae Ceauşescu. Românii vor sta în beznă şi frig pentru că aceşti iresponsabili şi-au plătit din banii românilor funcţiile lor de la Congresul PNL. Peste 150 de milioane de euro din banii publici au fost daţi mită pentru primarii PNL care l-au votat la congres pe Cîţu cu mâna la nas. Restul administraţiilor locare care au cerut disperate bani pentru încălzire, spitale şi şcoli nu au primit nici pentru hârtie igienică. Aici a ajuns cinismul lui Iohannis şi Cîţu. (...)

Vom depune plângere penală împotriva lui Cîţu. Vom merge până la capăt. Românii nu trebuie să sufere pentru că Iohannis şi Cîţu să se răzbune pentru că am dat jos acest guvern. Cîţu a mai fost la puşcărie pentru beţie. De data aceasta trebuie să se întoarcă acolo pentru faptele săvârşite împotriva propriului său popor", a declarat joi, într-o conferinţă de presă, Marcel Ciolacu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.