Cîțu, umilit de #echipacâștigătoare! A demisionat după ce a fost lăsat cu încă doi colegi în sediu! PNL Argeș, nu s-a dezmeticit

Florin Cîțu a demisionat sâmbătă, de la conducerea PNL! Asta, după ce a picat într-un ridicol total, pentru că la şedinţa de Biurou Executiv convocată de Florin Cîţu au fost prezenţi doar Dan Vîlceanu, Theodor Stolojan şi Cristian Băcanu.

"Aș fi vrut să îmi prezint demisia în fața colegilor, dar am depus-o la partid, pentru că ei nu au fost aici. Colegilor mei se pare că le-a lipsit curajul",a spus Cîțu. Acesta a mai precizat că deși a rămas singur în partid, nu este singur și că este înconjurat de principii liberale.

PNL Argeș încă nu știe pe ce lume este și nici pe ce tabără să se plaseze. Alina Gorghiu posta vederi de la întâlnirile din SUA, unde a fost fix împreună cu Florin Cîțu. Liderul PNL a fost trimis împreună cu liderii Senatului la discuții probabil pentru ca ceilalți colegi să își pună în aplicare urzeala tronurilor, adică înlocuirea lui Cîțu cu noul favorit al lui Iohannis, actualul premier Nicolae Ciucă.

Primul nume vehiculat să preia interimar partidul până la Congres este prim-vicepreședintele liberal Gheorghe Flutur, spun surse din partid. Persoana care va conduce partidul până la noile alegeri va fi stabilită duminică într-o ședință lărgită PNL. Cele mai mari șanse la șefia PNL le are premierul Nicolae Ciucă.

  • Rolul intalnirii era o discutie fata in fata cu colegii cu care am pornit la drum pentru a da un suflu nou PNL. Era o sanasa se le multumesc ca am lucrat impreuna si ca au fost si momente bune si mai putin bune.
  • Am vrut sa le spun despre actiunile mele criticate in spatiul public, despre acest compromis cu PSD. Da, e adecvarat, nu am fost niciodata confortabil legat de acest compromis facut cu PSD. Inflatia creste, dobanzile cresc, toate masurile care nu au fost luate, ceea ce am spus eu, poate au fost intelese ca o critica, dar a fost un sfat, vor avea efect de bumerang, trebuie sa fie facute cu cap.
  • Alta discutie am vrut sa avem despre PNDI, nu este implementat de presedintele partidului. Eu am luptat sa avem PNDI si eu am cerut in coalitie sa fie suplimentate fondurile, sa spui ca eu nu vreau PNDI este o minciuna, dar asta e, nu am avut sansa sa vorbesc cu colegii mei, nu au vrut sa participe la singura sedinta statutara. E pacat ca PNL arata azi ca nu respecta statutul, dar pana la urma e decizia colegilor mei.
  • E clar ca alianta cu PSD nu a fost un lucru natural pentru mine, a fost greu de digerat. Eu cred ca da (mai eram lider PNL daca nu se facea coalitia cu PSD), se pare ca eu am ramas fidel principiile liberale.
  • Niciodata nu poti sa fii singur cand esti inconjurat de principiile liberale. Oamenii vin si pleaca, principiile raman mereu langa mine. Nu le reprosez nimic (contestatarilor mei), vreau sa ma asigur ca principiile raman, daca intotdeauna ne pastram valorile si principiile liberale vom ramane puternici, atunci cand abdicam si merge in spatele populismelor, atunci veti vedea ca lucrurile se vor inrautati.
  • Poate le-a lipsit colegilor mei curajul.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.