Congres USR-PLUS pe 2 octombrie! Cine ar putea candida și ar putea renunța

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a declarat că în prima sâmbătă a lunii octombrie va avea loc congresul pentru desemnarea noii conduceri a alianţei şi a reiterat că va candida pentru funcţia de preşedinte.

„În 2 sau 3 octombrie, în prima sâmbătă din octombrie. (…) O săptămână după liberali, da”, a precizat el, la TVR 1.
Nici Cioloș și, foarte posibil, nici Barna (vizat într-un dosar de corupție cu fonduri europene) s-ar putea să nu candideze la președinția Partidului. Cel puțin, așa susține Dacia Cioloș. a confirmat că a avut o discuţie cu celălalt copreşedinte al alianţei, în cadrul căreia Dacian Cioloş i-a propus ca nici unul dintre ei să nu candideze la preşedinţia formaţiunii. Miza este uriașă, pentru că ambii și-ar dori să candideze pentru președinția României. Pe de altă parte, Dan Barna a reiterat că va candida şi a menţionat că Dacian Cioloş analizează în prezent opţiunea candidaturii.
Au apărut însă și noi nume.  Primarul orașului Timișoara, Dominic Fritz, a anunțat că va candida la funcția de președintele al USR PLUS, filiala Timiș. Este vorba despre organizația care va rezulta din fuziunea celor două partide. Anunțul privind candidatura a fost făcut pe Facebook, la puțin timp după ce Dominic Fritz a vorbit cu colegii săi de partid.
Un alt nume greu ar putea fi cel al lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor. Mai ales implicarea în dărâmarea magazinelor din stațiile de metrou a readus aminte celor din USR-PLUS de vremurile când partidul era #Rezist.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.