Consiliul Județean, noi investiții în infrastructura rutieră a Argeșului!

Președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, și vicepreședintele Marius Nicolaescu au mers astăzi pe drumul județean 735 Câmpulung – Bughea de Sus – Albeștii de Muscel unde s-a turnat asfalt pe o lungime de 6,5 kilometri în localitatea Albeștii de Muscel.
Lucrările de asfaltare a acestui drum vor continua, la această oră aflându-se în execuție alți 2,1 km pe raza comunei Bughea de Sus. S-a executat deja fundația cu piatră spartă, iar de săptămâna viitoare va începe să se toarne asfaltul.
“Acest drum, pe marginea căruia au fost multe discuții, dispute și manipulări, a fost tot timpul în atenția noastră. Întotdeauna am fost sincer cu primarii și cu cetățenii chiar și atunci când am întâmpinat probleme din cauza cărora s-au și oprit lucrările. Este o investiție mare finanțată din bugetul Consiliului Județean Argeș. Mă bucură faptul că peste jumătate din drum a fost deja asfaltat, iar de săptămâna viitoare se va turna asfalt pe următorii 2 kilometri. Per ansamblu, pe #infrastructură rutieră, la nivel județean avem proiecte pe fonduri europene, guvernamentale și din fonduri proprii care vizează modernizarea a sute de kilometri. O mare parte au și fost asfaltate, ca exemplu DJ 503 și DJ 504 a căror lungime totală este de 70 de kilometri” – Ion Mînzînă.
Valoarea proiectului este de 25.600.000 lei cu TVA, bani alocați de la bugetul Consiliului Județean Argeș.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.