Cristian Gentea: Atât Consiliul Județean cât și Primăria Pitești trebuie să-și continue proiectele începute!

Cristian Gentea, primarul municipiului #Pitești, a votat în această dimineață la secția de votare de la Grădinița ”Micul Prinț” Trivale. Alături de Cristian Gentea au fost prezenți Simona Bucura Oprescu ministrul Muncii și Solidarității Sociale, și Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județeani, dar și colegi parlamentari, consilieri județeni și locali.
Cristian Gentea: “Atât Consiliul Județean cât și Primăria Pitești trebuie să-și continue proiectele începute! În consecință, votul dat astăzi este unul pentru #normalitate, ținând cont de faptul că s-au făcut atât de multe lucruri bune în ultimii 3 ani și jumătate, iar percepția cetățenilor este una mai mult decât motivantă! Vreau să le mulțumesc celor care m-au însoțit, domnului președinte Mînzînă, doamnei ministru Bucura-Oprescu, tuturor colegilor mei, care mi-au fost aproape în acest acest timp și, bineînțeles, îi mulțumesc soției mele, care mă susține total.”
Simona Bucura-Oprescu: “Doresc continuarea performanței administrative în Pitești! Este orașul în care trăim, orașul în care ne ducem copiii la școală, orașul în care îmi doresc să avem stabilitate și dezvoltare, așa cum am avut și în ultimii 4 ani.”
Ion Mînzînă: “Avem la Pitești cea mai performantă echipă care a existat vreodată, o echipă dedicată construcției, o echipă dedicată viitorului. Vom merge spre o victorie categorică!
Dumnezeu să ne ajute!”

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.