Cristian Gentea, vestea zilei pentru viitorul spital din Pitești

Noi vești despre spitalul care se va construi în Pitești. A fost finalizat Studiul de Fezabilitate, iar joi, 23 mai, consilierii îl vor aproba în Consiliul Local. Vestea a fost dată de primarul Cristian Gentea: „Joi, 23 mai, vom aproba în CL studiul de fezabilitate. Piteșteni, vom avea un spital nou, un spital modern pentru că ne pasă de sănătatea noastră”.
Noul spital va avea o capacitate de 240 paturi, cu secții diverse și ambulatoriu integrat: psihiatrie, boli infecțioase adulți și copii, oftalmologie, recuperare cu paturi de neurologie si ortopedie, dializă, reumatologie, endocrinologie, analize medicale, laborator anatomie patologică, imagistică și RX, farmacie și cameră de gardă.

Suprafață pusă la dispoziție de municipalitate pentru implementarea proiectului este de 3,5 ha.

Valoarea estimată, conform devizului general privind cheltuielile necesare realizării investiției, este de 476.961.072,68 lei fără TVA, respectiv 567.583.676,49 lei cu TVA.

Material realizat de către SC SMART CREATIVE MEDIA, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.