Dăncilă nu i-a răspuns lui Iohannis la telefon timp de 3 ore. ”Eram la Simfonia Lalelelor”

Şeful statului ar fi intenţionat să aibă, vineri dimineață, o discuţie cu premierul despre mutarea ambasadei României din Israel la Ierusalim, dar nu i s-a răspuns la telefon. Surse oficiale au precizat pentru ŞtirileProTV că preşedintele Klaus Iohannis a sunat-o pe Viorica Dăncilă vineri dimineaţă, înainte de ora 10:00. Prim-ministrul nu i-a răspuns şi l-a sunat înapoi trei ore mai târziu, la ora 13:00.
”Da, iniţial nu am răspuns. Eram la Simfonia Lalelelor, nu am văzut apelul, apoi am sunat şi am discutat cu dumnealui”, a explicat premierul Dăncilă.
Guvernul a adoptat un memorandum prin care se decide începerea procedurilor pentru mutarea efectivă a ambasadei din Israel, de la Tel Aviv, la Ierusalim, a anunţat joi seară preşedintele PSD, Liviu Dragnea.
Liderul PSD a anunţat joi seară că Guvernul a adoptat „un memorandum prin care se decide începerea procedurilor pentru mutarea efectivă a ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim”. Dragnea a vorbit şi despre relaţia specială între România şi Israel şi a spus că mutarea ar putea “aduce nişte beneficii pe termen scurt, mediu şi lung foarte mari pentru România”.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.