Drăghici: Sigur nu voi candida la șefia PSD Argeș. Mă gândesc să nu candidez nici pentru vreo funcție în Birou

În toamna acestui an ar putea fi alegerile la șefia PSD Argeș. Deocamdată, pe bursa zvonurile, principalii competitori vor fi Șerban Valeca și Florin Tecău.

Primul nume greu din PSD Argeș care a anunțat că nu va candida la șefia organizației, ba chiar ia în calcul să nu mai candideze pentru vreo funcție în Biroul Permanent Județean este deputatul Mircea Drăghici, în prezent vicepreședinte al PSD Argeș.

Drăghici susține că îi este de ajuns activitatea de la București și din Parlament. "Cred că nu voi mai candida la nicio funcție în cadrul Biropului Permanent Județean. Cu siguranță nu voi candida la președinția partidului. Sunt destui colegi primari care mi-au spus să candidez chiar și la președinția partidului, dar sigur nu o voi face. Mă gândesc serios dacă voi mai dori o funcție și în Biroul Permanent. Voi continua să particip ca și parlamentar. Îmi este suficient cât lucrez la București și în zona de nord a județului. Îmi este destul de greu să mă întind mai mult decât atât", a precizat Drăghici.

El a afirmat că a propus ca, pentru evitarea unei scindări pe tabere la Conferința județeană, cei care doresc să candideze pentru șefia partidului să poarte negocieri prealabile, pentru a găsi o eventuală formulă de constituire a unei singure echipe. "Toți cei care vor să candideze intră într-o încăpere și în urma negocierilor, ar urma să se stabilească o echipă. Astfel, organizația județeană ar ieși mai întărită decât dacă ar fi mai mulți candidați cu mai multe echipe. Această idee am promovat-o în Biroul permanent județean vinerea trecută și a fost îmbrățișată", a spus Drăghici, care a mai arătat că nu ar fi afectat dreptul la vot al delegaților pentru că aceștia susțin la rândul lor pe cei care ar urma să candideze, deci ar fi de acord să susțină și echipa pe care aceștia o vor negocia, lucru care ar urma să se vadă și la momentul votului.

Mircea Drăghici este în prezent, pe lângă funcția de vicepreședinte al PSD Argeș, consilier onorific al premierului Victor Ponta pe probleme ce țin de industria auto, chestor al Camerei Deputaților și trezorier al PSD la nivel național.

 

 

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.