După ce s-au bucurat în noaptea în care Geoană a fost președinte, liberalii au votat împotriva comisiei care va ancheta alegerile din 2009

By Aprilie 20, 2017 2529

Parlamentarii au decis înfiinţarea unei comisii de anchetă privind fraudarea alegerilor din 2009. Decizia a fost luată cu scandal, deoarece PNL, USR şi, evident, PMP s-au opus. Culmea, liberalii s-au bucurat alături de PSD în noaptea de pomină în care Mircea Geoană s-a culcat președinte și s-a trezit înfrânt. Acum, pentru că trebuie apărată Laura Codruța Kovesi cu orice preț, dar și pentru că trebuie acoperiți și foștii pedeliști numiți acum liberali, au votat împotriva comisiei care ar urma să ancheteze posibila implicare a Laura Codruţa Kovesi (pe atunci procuror general al României), Florian Coldea (adjunct SRI ) şi George Maior (șef SRI) în rezultatul alegerilor.
Jurnalistul Dan Andronic a dezvăluit că în noaptea alegerilor din 2009, acasă la Gabriel Oprea s-a format un fel de celulă de criză care a lucrat la realegerea lui Traian Băsescu.
Potrivit lui Dan Andronic, Laura Codruța Kovesi, George Maior, Florian Coldea și Gabriel Oprea cunt oamenii care au făcut posibilă victoria lui Traian Băsescu în 2009. Declarațiile lui Dan Andronic vor fi analizate de Comisia pentru controlul activităţii SRI.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.