După eșecul lamentabil de la locale, Soare (re)numit prefect de Argeș

Ludovic Orban nu se dezice, iar ceea ce știa tot județul cu minime cunoștințe politice - numai PNL-ul nu recunoștea- s-a întâmplat. Emanuel Soare a fost numit din nou Prefect de Argeș, după eșecul lamentabil de la alegerile locale, atunci când se credea pe cai mari și a candidat împotriva lui Ion Mînzînă la președinția CJ Argeș.

Soare a fost demis în august, cu doar câteva zile înainte de a intra în cursa pentru șefia CJ Argeș din partea PNL. Asta, după ce a fost permanent în campanie electorală. Atât de mult s-a luptat cu coronavirusul, încât Argeșul era mereu în top trei la nivel național, într-o perioadă fiind pe locul 2 după București la numărul de noi infectări cu coronavirus.

Mai toată lumea se așteaptă ca Soare să fie demis pentru a doua oară, pentru că este puțin probabil să nu devină candidat la parlamentare. Rolul său va fi probabil să pună bețe în roate administrațiilor pedesediste. De altfel, se anunță o opoziție după modelul de la București din partea PNL și a USR în consiliile locale și în consiliul Județean. dominate de PSD: vom avea așadar numai atacuri, contestații și scandal. Și, să nu uităm, partea care îi place cel mai mult lui Soare: o creștere semnificativă a bolnavilor de COVID. S-au dus deja vremurile de decență și normalitate, dar și a gestionării corecte a pandemiei de care a dat dovadă musceleanul Corneliu Cîrstea.

PS1: dosarul deschis împotriva lui Ion Georgescu și a managerului spitalului Mioveni, Horia Trăilă, a fost închis. Dosarul a pornit de la Dan Manu și onor prefectul de atunci și de acum Emanuel Soare.

PS2: Orban a mai numit din nou în funcția de prefect alți doi loseri de meserie: fostul prefect de Mehedinți și de Bistrița-Năsăud. Dovadă că la PNL eșecul este răsplătit la cote ridicate!

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.