Europarlamentarii români, alături de candidații PSD Argeș: Vor fi parlamentari care vor reprezenta cu cinste argeșenii

By Noiembrie 20, 2016 856

Vineri, europarlamentarul PSD Victor Negrescu şi reprezentanții PES România au fost alături de conducerea organizației PSD Argeș pentru a acorda un plus de sprijin candidaților pentru Camera Deputaților și Senatul României.
Activiștii Party of European Socialists și Pes Activists Romania au discutat cu cetățenii din Argeș, cu membrii și simpatizanții PSD, cărora le-au vorbit despre valorile europene și despre așteptările reprezentanților Parlamentului European de la viitoarea clasa politică și de la viitorul Guvern al României.
Grație unui efort comun, Echipa pentru Ageș, condusă de senatorul Șerban Valeca, este încrezătoare că va performa în Parlamentul României.
Activiştii întăresc valorile PES prin participarea la campanii, prin promovarea dezbaterilor pe tema politicilor europenă stimulând un contact permanent şi eficient cu societatea civilă.
PES activists România este recunoscută ca şi organizaţie în statutul PSD şi PES atât la nivel central cât şi al organizaţiilor locale. După 9 ani de existenţă PES activists România a devenit o organizaţie recunoscută ca şi structură instituţionalizată în PSD prin noile schimbări aduse la statutul PSD.

Comandat de PSD Argeș;  S.C. Macazin Muntenia S.R.L.;  M.F. 11160007

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.