Exclusiv! Alegeri parțiale în Argeș. Candidații PNL și PSD la primăriile Valea Danului și Domnești

Conform unei hotărîri de guvern, pe 11 iunie vor fi organizate alegeri parțiale în comunele Domnești și Valea Danului. Unele partide încă analizează cei mai potriviți candidați, altele deși au stabilit pe cine vor arunca în luptă.

PSD și ALDE sunt încă în căutarea numelor care vor avea cel mai mare succes, dar primarii interimari au cele mai mari șanse. Primarul interimar de la Domnești este foarte probabil candidatul PSD, iar primarul interimar de la Valea Danului este stabilit drept candidat al PNL.

Prim-vicepreședintele PNL Argeș Marius Postelnicescu a afirmat că iberalii și-a stabilit deja candidații: Vasile Preda la Valea Danului (primar interimar) și Gabriel Crăciun - consilier local, la Domnești. 

PSD ar urma să își stabilească candidații în cele două comune cel mai probabil săptămâna aceasta. Social-democrații au mai multe opțiuni, dar și un sondaj de opinie care va arăta care dintre posibilii candidați sunt preferați de locuitorii din cele două comune. Conform unor surse, la Domnești, foarte probabil vor merge pe mîna fostului viceprimar, Gabriel Zăvoianu acum primar interimar.

La Domnești, postul a rămas vacant după ce fostul primar, Nicolae Smădu, a murit în noiembrie anul trecut, iar la la Valea Danului, social-democratul Remus Simion a demisionat după doar o lună de stat la conducerea primăriei.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.