Exclusiv! Simpozion la Florica. Dinu Zamfirescu și Quintus au fost vedetele (galerie foto)

Sâmbătă, partea a doua a zilei a fost marcată printr-un eveniment la Vila Florica, pe domeniul Brătienilor, întemeietorii liberalismului. În ciuda faptului că Blaga și Predoiu au întârziat pentru că au simțit nevoia să se guste un mic, nici Alina Gorghiu nu s-a lăsat mai prejos, întârziind și ea destul de mult.

La Florica, pedeliștii au fost aproape la fel de mulți ca liberalii. Majoritatea, pentru prima dată la Florica. Să își cunoască noua istorie. Ce salt, de la Băsescu la Brătieni! Niciodată să nu spui niciodată în politică, suna o vorbă!

În fine, trebuie spus însă că vedetele simpozionului au fost președintele onorific Mircea Ionescu Quintus, care a condus practic PNL aproape la fel de mult ca și măreții Brătieni, precum și istoricul Dinu Zamfirescu, cel care a citit în premieră din testamentul lui Dinu Brătianu.

De remarcat că, cel puțin la acest simpozion, li s-a dat cuvântul seniorilor și istoricilor, iar Gorghiu, Blaga și echipa de tocători de lemne au tăcut. Asta nu înseamnă însă că Andreea Paul Vass a dat prea multă atenție celor care sunt cei mai impotanți liberali în viață, preferând, evident, o tabletă.

Ulterior, la capela Brătienilor a fost depusă o coroană de flori și au fost aprinse lumânări.

 

Citește și
Exclusiv! Blaga și Predoiu la mici. Invitații au așteptat în soare venirea liderilor la Florica

Exclusiv! Primarul de la Costești, Ion Baicea, cu milogeala pe lângă Gorghiu. Băsistul total vrea în PNL!

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.