Femeile, la putere! Primăria Lasconi are administrator public pe Ioana Marcu, absoventă a colegiului Dincu Golescu

La Câmpulung, femeile sunt la putere! Elena Lasconi a ales cine va ocupa funcția de administrator public al orașului. Este vorba tot despre o reprezentantă a sexului frumos, respectiv Ioana Marcu. În vârstă de 33 de ani, Ioana Marcu a fost aleasă consilier local, funcție din care va demisiona. Interesant este că ea este absolventă a Colegiului "Dinicu Golescu" (cel mai important colegiu din Câmpulung și unul din cele mai prestigioase din Argeș), cu cea mai mare medie la Bacalaureat din județ.

Începând de astăzi Ioana Marcu este city managerul Câmpulungului. E o mare bucurie pentru mine și un mare câștig pentru oraș. Sunt sigură că Ioana va fi cel mai bun administrator public din România. Ioana are 33 de ani și este analist de afaceri. A lucrat pentru cele mai tari firme din SUA: Johnson & Johnson, ON!, Lincoln Financial Group etc. Ce nu știți este că Ioana a renunțat la un salariu de peste 3000 de euro și o carieră de succes pentru a pune umărul la schimbarea în bine a Câmpulungului. Succes și Love!”, este a declarat primărița Elena Lasconi pe facebook.

Ioana Marcu este licenţiată în Relaţii Economice Internaţionale, şi are un master în Geopolitică şi Afaceri Internaţionale la Academia de Studii Economice din București.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.