Flutur pleacă după ce a pierdut Suceava în fața PSD! Alina Gorghiu, care nu a câștigat nimic, nu vrea să își ia pulpanul de pe PNL!

Gheorghe Flutur, unul dintre cei mai importanți lideri ai PDL, apoi ai PNL, a anunțat într-o ședință plină de scântei, că se retrage după ce a pierdut șefia CJ Suceava. Preşedintele în funcţie al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, îşi recunoaşte înfrângerea în alegerile de duminică, în care a încercat să obţină un nou mandat. Gheorghe Flutur a pierdut în fața lui Gheorghe Șoldan de la PSD. Mai mult, într-un gest de decență, Flutur a urat succes noii echipe: ”Urez succes noii echipe şi sper în dezvoltarea în continuare a judeţului Suceava”, a transmis Gheorghe Flutur, într-un comunicat de presă postat pe pagina de Facebook a PNL Suceava.
La PNL Argeș, Alina Gorghiu, ”ministra” Justiției care umblă cu dicționarul ortopedic sub brațe, s-a comportat după alegeri așa cum a făcut-o și în campania electorală: multă suficiență, ipocrizie și suprioritate față de colegii de partid pe care îi consideră niște simpli executanți și slugi politice.

PNL nu a câștigat nici măcar o primărie importantă, la Consiliul Județean nu a avut nicio șansă și a reușit contraperformanța de a avea cele mai slabe scoruri în Argeș în ultimii 16 ani. Practic, cu pupilul Perianu candidat la șefia CJ Argeș, liberalii au obținut cel mai slab scor politic în aproape ultimele două decenii, deși toți greii PNL au venit în Argeș, inclusiv ”ostașul” Ciucă! PSD a umilit PNL, obținând un scor cu 25 de procente mai mare!

PNL-ul se zbate între frustrare și neputință după ce a pierdut 8 procente față de scorul obținut acum patru ani sub Miuțescu! Pe de o parte, vechii liberali nu se pot împăca cu acest scor dezastruos. Pe de altă parte, nu reușesc nici să se impună și să înlăture clica impusă la conducere de Alina Gorghiu. Sau nu au reușit încă, pentru că este limpede pentru fiecare dintre cei care au mers pe teren că jocurile subterane și compromisurile la care nu s-ar fi gândit în veci, precum aducerea lui Aurel Bălășoiu sau atragerea lui Ion Georgescu, definesc actuala echipă ca una a propriei umilințe!
Oricum, pentru liberali aceasta este unica șansă, având în vedere că Alina cu siguranță nu se va da la o parte. Nu are unde să plece, este disperată să mai obțină un mandat de parlamentar, și va face tot ceea ce este posibil chiar dacă asta va însemna să își înfigă adânc tocul în liberalii argeșeni. Astăzi, PNL Argeș este în top 10 ultimele organizații din țară! În toamnă, vor avea maxim un parlamentar și vor fi aproape de implozie! Iar "urmașii Brătienilor" este o sintagmă dusă în derizoriu!

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.