Gerea: Cine este susținut de agentul Petrov...

Deputatul ALDE de Argeș Andrei Gerea critică o posiibilă apropiere între Klaus Iohannis și Traian Băsescu. Vicepreședintele ALDE îi transmite lui Iohannis că de-a lungul timpului Traian Băsescu nu a făcut altceva decât să urce sau să își consolideze poziția lustruind și periind nume grele, doar pentru a le înfige mai apoi cuțitul în spate. "În spațiul public, remarc la ora asta două personaje care sunt apărate de avocați din oficiu. Primul este suspectul de la Caracal, al doilea este dl #Iohannis. Cel din urmă e profund și devotat apărat și spălat de păcate, de la o vreme, pe toate canalele media, de avocatul Traian #Băsescu, cel care anunța încă din februarie că îl susține pe actualul președinte pentru încă un mandat.

Se spune că cine se aseamănă se adună. Dl Iohannis face echipă cu "agentul Petrov" și se lasă lustruit de acesta pentru a fi nițel mai strălucitor la final de mandat.

Atenție mare, însă, dle Iohannis: "agentul Petrov" a făcut carieră lustruind și periind nume grele, doar pentru a le înfige mai apoi cuțitul în spate. Și cum spatele întors e cea mai reprezentativă poziție a dvs, aveți grijă să nu devină o ispită prea mare pentru Petrov cel degrabă vărsător de colegi nevinovați la mănăstirea Secu!", a subliniat Andrei Gerea.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.