Gerea, despre Rareș Bogdan: O altă zi, un alt șmecher. Un guraliv furios, un șmecher care a tras folos de pe urma statului

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea îi dă o replică tăioasă lui Rareș Bogdan. Deputatul de Argeș consideră că noul europarlamentar PNL este doar încă un șmecher ajuns în politică, însă unul de calibru mai mic, după ce inclusiv Rareș Bogdan a recunoscut contractele cu statul pe care le-a avut.

Până când de numele lui nu se va lega vreo investiţie importantă, așa cum de numele lui Călin Popescu Tăriceanu se leagă investițiile de la #Dacia și #Ford, până când nu va aduce vreun folos comunităţii, până când nu va contribui la bunăstarea vreunui român, pentru noi Rareş Bogdan nu va fi altceva decât un guraliv furios care s-a cocoţat pe munca şi voturile celor pe care până mai ieri îi insulta cu vârf şi îndesat.
Am susținut mereu tinerii, sunt un promotor al unei generații noi în politică, dar nu tot ce este nou este și de calitate.
Omul politic de calitate este acela care aduce folos statului şi nu cel care trage foloase de pe urma statului.
Iar aici, la tras foloase de pe urma statului, s-a descoperit cât de şmecher a putut fi dl Rareş Bogdan.
Cum se transforma în tonomat în timp ce se străduia să-şi acopere totul cu tirade furioase. Altă zi, alt şmecher. De calibru mai mic însă: dl Rareş Bogdan, a postat, pe pagina sa de Facebook, Andrei Gerea, chestor al Camerei Deputaților.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.